Hoteles Golden Tulip

Golden Tulip Hotels ‘Onderscheidend door vast te houden aan de basis’

Waarschijnlijk hadden de Nederlandse oprichters van Golden Tulip Hotels in 1962 niet de verwachting dat het logo met de welbekende tulp in 2024 op 160 hotels in 35 verschillende landen wereldwijd zou staan. In ieder geval is er in de tussentijd veel veranderd in de hotelindustrie. Het bijzondere karakter van elk hotel op unieke locaties is in ieder geval gebleven.

Met ruim 60 jaar ervaring in gastvrijheid bieden de hotels van Golden Tulip nog immer exact waar de inmiddels goed bereisde zakengast behoefte aan heeft. En dat voor een prijsniveau wat in iedere boardroom te verdedigen is. Een betrokken hotelteam op locatie, moderne vergaderzalen,  een duurzame operatie en een breed aanbood in food & beverage op uiteenlopende locaties in historische steden. Van Brugge en ‘s-Hertogenbosch tot aan vernieuwende airport-hotels als Eindhoven.

Alle digitale toepassingen ten spijt, bij Golden Tulip Hotels vinden ze dat organisaties en instellingen, recht hebben op maatwerk. Dus niet per se elektronisch inchecken, menuvoorkeuren via de website of digitale chatfuncties voor overige vragen. Terwijl de hardware van alle hotels up-to-date is, kiest het leven duidelijk voor “gewoon” persoonlijk. Dat blijkt al bij de afspraken vooraf waarbij alle hotels sales medewerkers in huis hebben. Zo kan iedere organisatie direct contact opnemen voor een passend businessevent, training of congres.

Golden Tulip Hotels en Tulip Inn hotels Benelux bieden drie- en vier-sterren leisure &  business hotels in o.a. Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijkerk, Leiden, Zoetermeer, Breda, Helmond, Heerlen, Antwerpen en Brugge.

https://www.goldentulip.com/nl-nl/seminars-evenementen/

¿Qué es usted?